Spánok, ktorý si zaslúžite

Spánok je skutočne veľmi dôležitý, bez spánku jednoducho nemôžeme existovať, svedčia o tom mnohé výskumné štúdie a samozrejme aj sama skúsenosť každého, kto sa v noci dobre nevyspal. Aspoň jedenkrát sa už azda každému stalo, že sa ráno zobudil nevyspatý a tento stav nevyspania sme pocítili tvrdo na celom svojom dni v podobe zlej nálady, neproduktivity, únavy a mnohých iných nepriaznivých vplyvov. Ak sa to stan raz, dá sa to ešte relatívne dobre zniesť, ale čo robiť, ak sa z našej nespavosti zrazu stáva chronická záležitosť? To už nie je také dobre znesiteľné a dlhodobá, chronická nespavosť skutočne veľmi nepriaznivo vplýva na naše celkové psychosomatické zdravie. Čo s ňou teda spraviť a ako proti nej bojovať?

1_7_lbYydmnaNN0SFRA9yiyw

Príčiny nespavosti bývajú vo väčšine percent prevažne psychologickým problémom a presne takým spôsobom sa preto aj zvyknú riešiť. Nie vždy musí však byť nespavosť hneď psychologickým problémom – ak sa necítite vyčerpaní, chronicky unavení a nemáte pocit, že si aktuálne prechádzate ťažkým obdobím, príčina vašej nespavosti nemusí byť vôbec psychologická – práve naopak, môže byť oveľa jednoduchšia! Aká? Spomeniete si, kedy ste naposledy menili váš starý matrac za nový? Že nie? Ak si to ani vy neviete vybaviť, bolo to pravdepodobne veľmi dávno. Ak si ani vy neviete vybaviť, kedy ste si naposledy kupovali nový matrac, verte, že práve teraz je na to tá najvhodnejšia chvíľa – a to okamžite.

1500-0-

To, na akom matraci spávame skutočne nie je jedno, je to veľmi dôležité a dá sa s určitosťou povedať, že dobrý spánok skutočne ovplyvňuje z veľkého percenta práve to, na akom matraci spávame. Ak je váš matrac nekvalitný, asi iba veľmi ťažko môžete očakávať, že sa vám bude v noci dobre spávať. Vyhoďte preto váš starý matrac ešte dnes a objednajte si nový, taký, ktorý v okamihu zmení váš spánok na nepoznanie. Matrace žilina vám dá presne tie matrace, ktoré potrebujete. Objednávajte ich preto ešte dnes a verte, že nebudete svoj výber ani investíciu ľutovať!