Zaujíma vás ako energia a čas Vášho narodenia ovplyvňuje Váš metabolizmus?

Energia neustále prúdi a sprevádza každého počas jeho života. Aj dátum a čas narodenia nám dáva určitú energiu s ktorou by sme mali stotožniť. Počas života prichádzame do kontaktu aj s inými energiami napríklad zo stretnutí s ľuďmi, z našich zážitkov, negatívnych skúseností, úspechov a mnohých iných situácií. Všetky tieto energie sú jedinečné a našim úspechom je, ak sme s nimi v zhode. Potom dokážeme byť šťastní, zdraví, úspešní a vyrovnaní.

Čínska medicína stravovanie Lifealchemy vychádza z týchto poznatkov a na základe Vášho dátumu narodenia Vám ponúka vypracovanie osobnej konštitučnej mapy, ktorá Vám pomôže spoznať správne detaily Vášho metabolizmu a zostaví Vám jedálniček podľa Vašich potrieb.

chinese-medicine-3666174_640

Nie je postavená na „zaručených“ diétach, čerpá z dlhoročných poznatkov a skúseností našich predkov, ktorí sa zaoberali fyzickou a psychickou stránkou mnoho tisícročí pred nami. Jej výsledkom je správne naštartovanie Vášho metabolizmu, úprava hmotnosti, získanie vitality a životnej energie a získanie potrebnej rovnováhy.

Čo je podstatou zdravej stravy? Túto otázku rieši takmer každý a pritom odpoveď je jednoduchá, podobne ako sú jednoduché aj princípy čínskej medicíny. Potrava nám dodáva energiu a čerpáme z nej šťastie. Práve pre správne pochopenie tejto definície je osobná konštitučná mapa obzvlášť potrebná.

cook-366875_640

Odborníci Vám po zaslaní dátumu, konkrétnom popise Vašich zdravotných problémov, Vašich predstáv o ideálnej postave zostavia jednoduchý rozpis jedálnička.

Povedia Vám, ako jesť, v akých časových intervaloch, aké druhy potravín sú pre Vás vhodné, poradia Vám vzájomné kombinácie potravín a naštartujú Vám systém správneho fungovania tela a ducha. Ani si neuvedomíte a vďaka druhotného efektu Vašej silnej vôle, mysle a zdravého organizmu schudnete toľko, koľko si prajete.

Rovnováha je základom všetkých procesov a pre úpravu hmotnosti to platí obzvlášť.

Vyskúšajte históriou overené poznatky, nadobudnete pocit ľahkosti a každý deň bude iba lepší.